Luottamustoimet

VALVE ry:n kevätkokous 20.5.2024 klo 17-19 Teamsissa

Arvoisa VALVE ry:n jäsen, lämpimästi tervetuloa 20.5.2024 klo 17–19 etäyhteyksin toteutettavaan VALVE ry:n kevätkokoukseen!

Kevätkokouksessa käydään läpi yhdistyksen vuoden 2023 toimintakertomus ja tilinpäätös, kuulostellaan VALVE ry:n ajankohtaisia asioita sekä myönnetään toiminnantarkastuskertomuksen perusteella vastuuvapaus vuoden 2023 luottamustehtävissä toimineille henkilöille. Lisäksi kevätkokouksessa on mahdollista asettua ehdolle vuoden 2024 hallitukseen, sillä sääntöjemme mukaisesti nykyistä 7 jäsenen hallitusta voidaan täydentää kolmella (3) varsinaisella jäsenellä ja kahdella (2) varajäsenellä. Kevätkokouksessa hallitukseen mahdollisesti valitut henkilöt jatkavat työskentelyä nykyisen hallituksen kanssa vuoden 2024 syyskokoukseen asti.

Näin haet mukaan hallitukseen:

Jos haluat hakea mukaan hallitukseen, ilmaise halusi 17.5.2024 klo 12 mennessä täyttämällä hallituksen haun lomake tai laittamalla viestiä osoitteeseen riikka.pontinen@valvery.fi! Liitä mukaan pieni esittelyteksti sekä kuva halutessasi. Suosittelemme lämpimästi hakemaan ennakkoluulottomasti hallitukseen mukaan, sillä pääset vaikuttamaan konkreettisesti VALVE ry:n tulevaisuuteen ja seksuaalikasvatuksen edistämiseen valtakunnallisella tasolla. Yhdistyksen hallituksessa toimiville tarjotaan Microsoft Office-paketti hallitustyöskentelyn ajaksi sekä jokaisen vuoden lopussa yhdistyksen maksama virkistäytymispäivä kiitokseksi vuoden työskentelystä. Kokouksiin osallistuminen tapahtuu pääasiassa etäyhteyksin ja kokouksia on 1-2 kertaa kuussa hallituksen jäsenen aktiivisuudesta riippuen.

Vaatimukset hallitukseen liittymiselle ovat toimintamme arvojen allekirjoittaminen, turvallisemman tilan periaatteiden noudattaminen, sitoutuminen kokouksiin osallistumiseen ja luottamuspestin mukana tulevaan vastuuseen sekä jäsenmaksun maksaminen viimeistään 20.5.2024. Jos maksat jäsenmaksun kokouspäivänä tai se ei ole saapunut perille kokouspäivänä, esitäthän meille kuitin maksustasi viimeistään kokouksessa. VALVE ry:n jäseneksi voi liittyä täyttämällä jäsenlomakkeen. Saat linkin kokoukseen, kun olet liittynyt jäseneksi.

Mitä VALVE ry tekee ja tavoittelee tällä hallituskaudella?

VALVE ry:n toimii mukana jo useammassa seksuaalikasvatusta edistävässä asiantuntijaverkostossa sekä on tehnyt yhteistyötä jo monen eri sektoreilla toimivan tahon kanssa ja hahmotellut esimerkiksi seksuaalikasvatukseen liittyviä hallitusohjelmatavoitteita. Vuonna 2023 VALVE ry järjesti suuren suosion saaneen Suostumuksen aikakausi -seminaarin ja tuotti ensimmäisen oman oppimateriaalipakettinsa. Vuoden 2024 aikana VALVE ry puolestaan mm. kehittää jäsen- ja koulutustoimintaansa sekä järjestää syksyllä ensimmäiset Seksuaalikasvattajien päivät, jotka ovat tarjolla maksutta jäsenistöllemme. Vuosien 2023–2024 aikana yhdistys on saanut rahoitusta toimintaansa mm. Tampereen kaupungilta, Pirkanmaan hyvinvointialueelta ja Alli Paasikiven säätiöltä.

Tahtotilamme on kasvaa vuoden 2024 aikana isommaksi toimijaksi seksuaalikasvatuksen kentällä ja teemme systemaattista työtä tämän eteen yhteistyössä muiden tahojen kanssa.