Hae hallitukseen 2024-2025!

Valve ry:n vuoden 2024 hallitus valitaan marraskuun syyskokouksessa ja etsimme nyt hallitustoimintaan uusia tekijöitä! Hallituksen jäsenenä liityt myös VALVE ry:n jäseneksi. VALVE ry toimii valtakunnallisesti, joten emme ole sidottuja tiettyyn paikkakuntaan. Hae hallitukseen viimeistään 27.11.2023. Pyrimme tapaamaan hakijat etänä ennen kokousta. Jos haet hallitukseen ja/tai maksat jäsenmaksun 22.11.-27.11. välillä, lähetä kuitti jäsenmaksun maksusta osoitteeseen hallinto@valvery.fi.

Vuoden 2023 aikana olemme mm. järjestäneet Suostumuksen aikakausi-seminaarin (osanottajia yli 100hlöä), olleet mukana asiantuntijaverkostoissa sekä kehittäneet seksuaalikasvatuksen oppimateriaalipaketin yläkoulun opettajille. Ja paljon muuta! Hallituksen toiminnassa pääset konkreettisesti vaikuttamaan yhdistyksen suuntaan ja toimintaan sekä seksuaalikasvatuksen edistämiseen kansallisella tasolla. Ensi vuonna aiomme kehittää erityisesti jäsen- ja koulutustoimintaamme sekä järjestää ensimmäiset Seksuaalikasvattajien päivät syksyllä 2024!

Yhdistyksen hallituksessa toimiville tarjotaan Microsoft Office-paketti hallitustyöskentelyn ajaksi sekä jokaisen vuoden lopussa yhdistyksen maksama virkistäytymispäivä kiitokseksi vuoden työskentelystä.

Hae hallitukseen ja tule tekemään VALVE ry:n vuotta 2024!

Mitä odotamme hallitukseen hakevilta: 

  • Yhdistyksen arvojen ja turvallisemman tilan periaatteiden allekirjoittaminen ja niihin sitoutuminen
  • Sitoutuminen kerran kuukaudessa järjestettäviin hallituksen kokouksiin
  • Tietynlaisia koulutusvaatimuksia ei ole, mutta edellytämme ammatillista asennoitumista aiheen äärellä ja eduksi katsotaan seksuaalisuuden teemojen parissa työskenteleminen tai niiden muunlainen tuntemus
  • Vastuullinen toimiminen

Tarvitsemamme tiedot hallitustyöskentelyn hakua varten:

  • Kerro viestissäsi lyhyesti itsestäsi ja siitä, mihin tehtävään haet (puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja, sihteeri ja hallituksen jäsen) ja miksi haet kyseiseen tehtävään.

Voit hakea mukaan Valveen hallitukseen viimeistään 27.11.2023 täyttämällä alla olevan lomakkeen sekä liittymällä linkin kautta VALVE ry:n jäseneksi: https://valvery.fi/index.php/hae-mukaan/jasenlomake/