Koulutukset

30.11. klo 12-14 Verkkokoulutus sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuden kohtaamisesta asiakastyössä

HUOM! Koulutuksen oli alun perin tarkoitus olla Tampereella fyysisessä tapahtumatilassa, mutta sairastapauksen vuoksi on siirretty verkkoon. Koulutus on kuitenkin samansisältöinen kuin alunperin on tarkoitettu.

Valtakunnallinen seksuaalikasvatuksen verkosto VALVE ry tarjoaa n. 2 tunnin koulutuksen sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuden kohtaamisesta asiakastyössä. Koulutus on kohdennettu sosiaali- ja terveysalojen ammattilaisille, mutta soveltuu myös muille ammattilaisryhmille. Sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus toistuu enenevissä määrin arkipäivän asiakaskohtaamisissa ja näin ollen on myös tärkeä teema jokaisen ammattilaisen ottaa haltuun. VALVE ry:n tarjoaman koulutuksen tarkoituksena on antaa pintaraapaisu tähän teemakokonaisuuteen ja tarjota työkaluja asiakkaiden moninaisuuden ymmärtämiseen ja sensitiiviseen kohtaamiseen. On tärkeää, että jokainen yksilö tulee kohdatuksi hänelle tarkoitetuissa palveluissa omana itsenään ja kunnioitetuksi sellaisena kuin on.

Koulutustilaisuus järjestetään Microsoft Teamsissa 30.11. klo 12-14 ja linkin tilaisuuteen saa ilmoittautumisen jälkeen tai viimeistään koulutuspäivän aamuna. Noudatamme tilaisuudessa turvallisemman tilan periaatteita, jotka käydään läpi tilaisuuden aluksi. Koulutustilaisuus on sisällöltään samanlainen kuin muut marraskuussa pidetyt fyysiset tilaisuudet.

Kouluttajana toimii viimeisen vuoden sosionomi (AMK) -opiskelija Josefiina Hakala, joka on erikoistunut opinnoissaan sukupuolen ja seksuaalisuuden teemoihin. Josefiina tekee myös opinnäytetyötä inklusiivisesta seksuaalikasvatuksesta ja on aiemmin työskennellyt kouluttajana Sinuiksi ry:llä (ent. Pirkanmaan Seta), jossa ohjasi työpajoja sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuudesta. Josefiina työskentelee tavoitteellisesti seksuaalisuuteen liittyvien teemojen parissa ja seuraavana askeleena urallaan hänellä on tähtäimessä seksuaaliterapeutin opinnot.

Valtakunnallinen seksuaalikasvatuksen verkosto VALVE ry on perustettu edistämään seksuaalikasvatusta Suomessa kansallisella tasolla. Yhdistyksen päätavoite on edistää parempaa seksuaalikasvatusta, joka ottaa huomioon inklusiivisesti erilaisiin ihmisryhmiin kuuluvat ihmiset. Päätavoitteeseen kuuluu kokonaisvaltaisen seksuaalikasvatuksen periaatteiden levittäminen mahdollisimman laajalle yhteiskunnan rakenteisiin ja työssään seksuaalikasvattaville. VALVE ry tarjoaa esimerkiksi koulutusta ja tapahtumia sukupuoleen ja seksuaalisuuteen liittyvästä kirjosta sekä tekee vaikuttamistyötä paremman seksuaalikasvatuksen rakenteiden eteen.

Jos haluat liittyä jäseneksemme, tee se täällä. Koulutukseen voit kuitenkin osallistua ilman jäsenyyttäkin.

Ilmoittautumislomake

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *