Koulutukset

10.11. ja 17.11. Koulutukset Arttelin henkilöstölle Sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuden kohtaamisesta asiakastyössä

Valtakunnallinen seksuaalikasvatuksen verkosto VALVE ry tarjoaa Kumppanuustalo Arttelin henkilöstölle n. 2 tunnin koulutuksen sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuden kohtaamisesta asiakastyössä. Sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus toistuu enenevissä määrin arkipäivän asiakaskohtaamisissa ja näin ollen on myös tärkeä teema jokaisen ammattilaisen ottaa haltuun. VALVE ry:n tarjoaman koulutuksen tarkoituksena on antaa pintaraapaisu tähän teemakokonaisuuteen ja tarjota työkaluja asiakkaiden moninaisuuden ymmärtämiseen ja sensitiiviseen kohtaamiseen. On tärkeää, että jokainen yksilö tulee kohdatuksi hänelle tarkoitetuissa palveluissa omana itsenään ja kunnioitetuksi sellaisena kuin on.

Koulutuspäivät ovat:

10.11. klo 13-15

17.11. klo 13-15

Koulutustilaisuudet järjestetään Arttelin koulutustilassa, joka sijaitsee Arttelin toimiston 2. kerroksessa. Rakennus on kulultaan esteetön, tiloista löytyy esteetön wc ja koulutustilassa mahtuu kulkemaan pyörätuolin ja apuvälineiden kanssa. Tarkemmat esteettömyystiedot löytyvät Arttelin verkkosivuilta. Noudatamme tilaisuudessa turvallisemman tilan periaatteita, jotka käydään läpi tilaisuuden aluksi. Tilaan mahtuu 20 henkilöä, joten ilmoittauduthan tilaisuuteen etukäteen. Koulutuspäivät ovat samansisältöisiä, joten ilmoittauduthan vain yhteen tilaisuuteen.

Kouluttajana toimii viimeisen vuoden sosionomi (AMK) -opiskelija Josefiina Hakala, joka on erikoistunut opinnoissaan sukupuolen ja seksuaalisuuden teemoihin. Josefiina tekee myös opinnäytetyötä inklusiivisesta seksuaalikasvatuksesta ja on aiemmin työskennellyt kouluttajana Sinuiksi ry:llä (ent. Pirkanmaan Seta), jossa ohjasi työpajoja sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuudesta. Josefiina työskentelee tavoitteellisesti seksuaalisuuteen liittyvien teemojen parissa ja seuraavana askeleena urallaan hänellä on tähtäimessä seksuaaliterapeutin opinnot.

Valtakunnallinen seksuaalikasvatuksen verkosto VALVE ry on perustettu edistämään seksuaalikasvatusta Suomessa kansallisella tasolla. Yhdistyksen päätavoite on edistää parempaa seksuaalikasvatusta, joka ottaa huomioon inklusiivisesti erilaisiin ihmisryhmiin kuuluvat ihmiset. Päätavoitteeseen kuuluu kokonaisvaltaisen seksuaalikasvatuksen periaatteiden levittäminen mahdollisimman laajalle yhteiskunnan rakenteisiin ja työssään seksuaalikasvattaville. VALVE ry tarjoaa esimerkiksi koulutusta ja tapahtumia sukupuoleen ja seksuaalisuuteen liittyvästä kirjosta sekä tekee vaikuttamistyötä paremman seksuaalikasvatuksen rakenteiden eteen.

Jos haluat liittyä jäseneksemme, tee se täällä. Koulutukseen voit kuitenkin osallistua ilman jäsenyyttäkin.

Ilmoittautumislomake

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *